Dacă schița din browserul dvs. și copia de pe server a proiectului diferă (de exemplu, după închiderea filei fără salvare sau lucrul într-o filă paralelă), la deschiderea proiectului apare o fereastră cu două date — trebuie să o alegeți pe cea actuală.
Uneori, la deschiderea unui proiect, apare o fereastră cu două date și butoanele „Încarcă versiunea din memorie" și „Încarcă versiunea de pe disc". Aceasta înseamnă că browserul a detectat o discrepanță: schița dvs. loca…
CiteșteCând sistemul detectează o discrepanță între schița locală și copia de pe server, deschide o fereastră cu două opțiuni: Încarcă versiunea din memorie — luați copia care se află acum în sesiunea curentă a browserului…
Citește