Jeśli kopia robocza w twojej przeglądarce i kopia projektu na serwerze różnią się (na przykład po zamknięciu karty bez zapisywania lub pracy w równoległej karcie), przy otwieraniu projektu pojawia się okno z dwiema datami — należy wybrać aktualną.
Czasami przy otwieraniu projektu pojawia się okno z dwiema datami i przyciskami „Wczytaj wersję z pamięci" i „Wczytaj wersję z dysku". Oznacza to, że przeglądarka wykryła rozbieżność: twoja lokalna kopia robocza i kopia …
CzytajGdy system wykrywa rozbieżność między lokalną kopią roboczą a kopią serwerową, otwiera okno z dwiema opcjami: Wczytaj wersję z pamięci — wziąć kopię, która jest obecnie w bieżącej sesji przeglądarki. Wczytaj wer…
Czytaj