Fiecare clic pe „Salvează" creează o intrare separată în istoricul proiectului — cu dată și oră. Vă puteți întoarce la oricare dintre aceste intrări prin lista derulantă cu versiuni din antet.
De fiecare dată când faceți clic pe „Salvează", serverul memorează o versiune separată a proiectului cu dată și oră. Aceasta este utilă dacă trebuie să vedeți cum arăta proiectul ieri sau să anulați o serie de modificări…
CiteșteServerul păstrează câteva versiuni recente salvate ale fiecărui proiect. Numărul depinde de statusul comenzii — cu cât proiectul a avansat mai mult spre producție, cu atât mai puține versiuni „intermediare" sunt necesare…
Citește