Butonul „Salvează" din antetul proiectului transferă modificările dvs. din browser pe server. Aici — cum funcționează, când să apăsați, ce să faceți în caz de erori de salvare și când butonul este temporar indisponibil.
Butonul „Salvează" mută proiectul dvs. curent din browser în stocarea serverului fabricii. Acesta este pasul final pentru orice porție de modificări — fără el, modificările dvs. rămân doar în acest browser pe acest dispo…
CiteșteUneori, apăsarea pe „Salvează" nu duce la rezultatul așteptat — apare un mesaj de eroare, butonul „atârnă" sau indicatorul de modificări nu dispare. Mai jos sunt cele mai frecvente scenarii și ce să faceți în fiecare. „…
Citește