#359

בזמן שאתם עובדים על פרויקט — מוסיפים חלקים, מחליפים חומר, מקצים סרטי קצה — הדפדפן שומר אוטומטית עותק של השינויים שלכם אצלו. זו רשת ביטחון למקרה שתסגרו את הלשונית בטעות, הדפדפן יתחיל מחדש או החיבור לשרת ינותק: השינויים שלכם לא יאבדו וייטענו בפעם הבאה שתפתחו את הפרויקט.

מתי מופעלת השמירה האוטומטית

אוטומטית — בכל שינוי משמעותי בפרויקט: הוספה או הסרה של חלק, החלפת חומר, הקצאת סרט קצה, הזנת פעולת עיבוד. אינכם צריכים ללחוץ על שום כפתור — הדפדפן מעדכן את העותק בעצמו.

איך לדעת שיש טיוטה שלא נשמרה

כשיש שינויים שלא נשמרו, סמל «שמור» בכותרת הפרויקט מתחיל להבהב בכתום. זה אומר שהגרסה הנוכחית של הפרויקט בדפדפן שלכם שונה מזו שנמצאת בשרת.

כדי לקבע את הטיוטה בשרת (תהיה זמינה ממכשירים אחרים) — לחצו על «שמור» בכותרת. לאחר שמירה מוצלחת ההבהוב נפסק, והטיוטה נחשבת «ממוזגת» עם גרסת השרת.

מה הדפדפן שומר

הדפדפן שומר:

  • את רכב החלקים ואת מידותיהם.
  • חומרים וסרטי קצה שהוקצו.
  • פעולות CNC — חורים, חריצים, פרזות.
  • שדות מולאים של כתובת המשלוח ופרטי ההזמנה.

כלומר כל מה שהספקתם להזין ידנית בסשן הנוכחי.

מתי השמירה האוטומטית לא עובדת

השמירה האוטומטית של הטיוטה מופעלת רק כל עוד ההזמנה בסטטוס „טיוטה / בעריכה". ברגע שההזמנה הועברה לסטטוס הבא (אתם או מנהל הלקוחות אישרתם אותה למפעל), הפרויקט הופך „לצפייה בלבד" — לא נעשים יותר שינויים, והטיוטה המקומית בדפדפן עבור הזמנה זו מתנקה אוטומטית.

מתי הטיוטה בדפדפן מתנקה

  • לאחר לחיצה מוצלחת על „שמור" — הטיוטה כבר לא נחוצה; מקומה נתפס על ידי עותק השרת.
  • ביציאה מהחשבון דרך הכפתור „יציאה".
  • בהחלפת מפעל דרך המתג שבכותרת.
  • בניקוי נתוני אתרים בהגדרות הדפדפן.

נושאים קשורים